Helg

 
Äntligen fredag & ledig helg för mig, hallelujah! 
Jag startade min dag med att jobba och allting flöt på bra. Efter jobbet så for jag hem och här hemma så har jag inte gjort så mycket. Cyklade in till stan en sväng också för att hämta ut ett paket och helghandla.
Käkade tacos till middag och kollade på serier. Nu under kvällen så har jag epilerat benen och duschat. Ska smörja in mig med brun utan sol också innan jag går och lägger mig, så jag är fräsch inför morgondagen.
Imorgon så blir det fest och utgång och jag hoppas verkligen att jag och mina kompisar kommer in på Verandan där Vigiland spelar, trots att vi inte köpt förköp. Håll tummarna för oss!
 
Återkommer kanske med något inlägg under helgen, annars så hörs vi sen. pusshej!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Tisdag

Då jag har bildbrist just nu så bjuder jag på en bild från i somras från mitt favoritställe, där jag är uppvuxen. Så många barndomsminnen från denna strand!
 
Hej igen!
Blev några dagars paus igen då jag jobbade hela helgen + igår, så jag hade ingen ork till så mycket mer hehe.
Men idag har jag varit ledig och jag har haft en riktig fixardag.
Började dagen med att fara till salongen och fixa min långfingernagel som jag råkade slå sönder i lördags. Efter det var fixat så for jag hem och skrev matsedel & handelslista för denna vecka. Sedan så tog jag bilen till Solbacken, dumpade lite skräp på återvinningen och handlade på Ica. 
Väl här hemma så har jag packat upp alla matvaror och sedan storstädat lägenheten. Så skönt att ha det gjort! 
 
Nu tar jag det lugnt i soffan och kollar på Glee, det förtjänar jag hihi! Imorgon så kallar jobbet igen, men denna vecka så har jag iaf ledig helg och jag är så taggad på helgen. 
På lördag så spelar Vigiland på Verandan - kommer bli så jäkla grymt!! Längtar som fasen.
Men först så väntar 3 dagar till med jobb och sedan så får jag skåla & dansa in helgen. 
 
Ha det bra, så hörs vi snart igen. Pusshej!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Ledig dag & nya naglar

 
Idag har jag varit ledig och jag startade min dag med att fixa nya naglar. Är lika nöjd som vanligt!
Efter jag var klar på salongen så for jag hem och tog bilen för att handla lite och hämta ut ett paket. Sedan så har jag städat här hemma, planerat lite inför hösten och kollat på Glee. 
 
Jag har bestämt mig för att pröva på att göra veckomatsedel (på tal om ingenting haha). Tror att det kommer bli bra att jag planerar mina måltider lite och börjar veckohandla. Förhoppningsvis så blir det bra både för hälsan och ekonomin, återstår att se. På söndag tänkte jag då börja skriva första matsedeln.
 
Nu ska jag kika på nåt avsnitt till av Glee och käka lite äppelpaj - har hittat ett sjukt gott & nyttigt recept, hur great! Vi höres, pusshej!
beauty | | 4 kommentarer |
Upp