roligheter

 
Hej!
Sitter just nu och kollar på Paradise Hotel och har börjat skriva lite på en packlista till Mallis. Vet inte om jag har nämnt de ens? Men på fredag så åker jag, Hanna & våra mammor till Mallorca. Våra mammor fyller 50 år i år, så detta är våran present till dom - en vecka i utlandet. Ska bli så härligt & så himla kul!
Sen så kom jag på en till sak som jag inte har nämnt haha. Men den 5e november så börjar jag plugga! Jajamen, jag ska sätta mig i skolbänken igen. Jag kommer gå en utbildning för att bli nagelterapeut och det känns sååå kul! Eller det är både kul och nervöst. Och så går det väldigt upp och ner för mina tankar om jag ens kommer klara att starta upp ett företag?? Men jag hoppas att detta kommer bli bra för mig!
 
I övrigt så har jag haft en härlig start på veckan. Jag har bara tagit det lugnt och kollat på serier i princip hela dagen. Jag jobbar tisdag & onsdag sedan så är det semester för mig.
Nu ska jag nog snart lägga mig, börjar trots allt tidigt imorgon. pusshej!
vardagligt | | 5 kommentarer |

Min dag i bilder

//En nocco för att det är så jäkla gott och för en energikick//
 
 
 //Har självklart varit & röstat under dagen//
 
 
//Drinkar & middag på Pinchos med Hanna & Emelia//
 
 
 //Kvällens simpla look (ni behöver inte kolla på min obäddade säng i bakgrunden haha)//
 
Jag har alltså haft en bra söndag, som ni kan se här ovan.
Jobbade först mellan kl. 7 - 14.15 och sen så åkte jag hemåt och tog det lugnt en stund. Sedan så sminkade jag mig lite och så tog jag cykeln till min vallokal för att rösta. Som tur var så var det inte alls mycket folk just den tiden jag var där, så det var fort avklarat. Cyklade vidare till Pinchos där jag skulle möta upp Hanna & Emelia o käka middag. Det var supermysigt, god mat, god dricka & bästa tjejerna!
Just nu så är jag parkerad i soffan, men tänkte sminka av mig, borsta tänderna och lägga mig. Imorgon är jag ledig och det betyder sovmorgon, wiho!
pusshej!
härliga häng, pics | | 2 kommentarer |

Psykiatrin & trött

Bjuder på en bild från arkivet på världens bästa syskon!
 
Idag tog jag ett stort steg gällane mitt mående. Träffade en psykolog idag för ett bedömningssamtal. Var så nervös innan då jag hatar att prata om känslor & tankar, men efteråt kändes det så bra och jag kände mig 10 kg lättare. Nu ska jag bara invänta svar från psykologen hur vi ska gå vidare med detta.
 
Efter besöket på psykiatriska kliniken så for jag till jobbet för att jobba ett kvällspass. Det gick bra förutom att jag var sjukt trött då jag inte sov så bra.
Det betyder att jag nu har tänkt tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. pusshej!
psykisk ohälsa | | 3 kommentarer |
Upp