Nyaste tatueringarna

 
Detta datum sitter nu inprintat på min arm. Ett viktigt datum då det var då min mamma föddes. Hon pryder samma arm som min tidigare syskontatuering. Min familj betyder verkligen allt för mig!
Min mamma har alltid funnits där för mig. Trots att vi självklart har bråkat en massa, särskilt under mina tonår då jag var en hemsk tonåring haha, så vet jag att hon alltid kommer finnas vid min sida. Ensamstående mamma till 5 barn, som uppfostrat oss och alltid trott på mig och mina syskon även när man själv inte tror på sig själv.
Denna kvinna är min stora förebild, min mamma, mitt bollplank och bästa vän och jag bär denna tatuering med stolthet <3
 
 
 
Det andra som jag tatuerade in var då en text på låret. 
"What doesn´t kill you only makes you stronger". 
Jag har haft perioder när jag mått riktigt dåligt och har fortfarande det i och med min depression, men detta citat har jag tänkt på många gånger under tuffa tider. Kanske låter klyschigt för vissa, men för mig så kan det verkligen hjälpa, åtminstone litegrann. Det som fick mig att bestämma mig för att faktiskt tatuera in detta citat på kroppen var den gången då jag hade varit och träffat en psykolog från Unga Vuxna. Ett ställe som jag verkligen inte ville gå till, jag har alltid varit sån att jag stänger in mig själv när jag mår dåligt och vill absolut inte prata om det. Att då fara till en psykiatrisk avdelning och berätta om hur jag mår för en okänd psykolog var ett extremt tufft steg att ta för mig. Men efter mycket pushande från min mamma och då jag även fått höra vad det hjälpt min lillebror att gå dit efter hans självmordsförsök, så insåg jag att jag behövde göra det. 
Så jag träffade psykologen och efter det besöket så kände jag mig 10 kg lättare. Minns att jag satte mig i bilen, grät av lättnad, smsade min mamma och slog på radion. Direkt så började Kelly Clarkssons låt "What doesn´t kill you makes you stronger" spelas och min mamma sa att det var som menat för mig, att det borde jag tatuera in. Och jag kände bara - JA, det ska jag ju!
Så nu sitter detta viktiga budskap också på min kropp.
jessicas, psykisk ohälsa | |
Upp