.

 
 
Hejhej, hoppas allt är bra med er!
Med mig är det sådär. Känner mig nere och lite smått deppig. Som vanligt så är det olika från dag till dag hur jag mår, så sjukt jävla jobbigt... Ge mig bara styrka att fortsätta orka kämpa, please - blir så less. 
Inte blir det bättre av att se instagram och snapchat fyllas av bilder o klipp från Eminem - där hade jag också kunnat vara. Sjukt mäktigt!
 
Just nu så sitter jag och kollar på lite olika youtubeklipp och försöker planera resten av veckan. Kikar också runt på lite olika hotell, är så sugen på att åka bort ett tag. Eller en natt skulle räcka och det behöver inte alls vara långt. Jag, syrran och våran kusin har ju planerat en tripp, men vet inte riktigt när det blir då kusinen jobbar en massa i sommar och snart börjar ju jag också om att jobba.
Men i värsta fall så åker jag någonstans själv, kan säkert vara skönt de också (eller jävligt ensamt haha, but we´ll see).
 
Okej, nu babblar jag på alldeles för mycket hära. Tror det är dags för mig att avrunda, kanske även skulle pröva lägga mig? Vågar inte riktigt göra de egentligen då jag vet att jag inte kommer få sova så mycket ändå men pröva kan man ju alltid.
Ha det bra så länge!
ego pics, psykisk ohälsa | |
#1 - - Flisan:

sv: ja de tkr jag verkligen :D

fin bild på dig :D

Upp