21/1

 
Jomen hallå där, inte ovanligt att det kommer en uppdatering såhär sent hehe. 
Hur är läget med er? Med mig så är det toppen! Förutom att jag har lite problem med sömnen igen tyvärr. Svårt att sova ibland och har även börjat vakna lite då och då under nätterna, så jag är sjukt trött heeela tiden. Börjar fundera om det kan ha något med min nya livsstil att göra. Förut så har jag jobbat sjukt mycket och alltid kört på i 150, kan nog faktiskt erkänna nu såhär i efterhand att jag varit nära att krascha in i väggen flera gånger. Numera så har jag mer rutin på mitt liv, så kanske är nån slags chock för kroppen innan den vänjer sig? Jag har ingen aning, utan jag spekulerar bara. Att köra på i 150 i flera år, med en depression och generaliserat ångestsyndrom och totalt ignorera kroppens varningssignaler är ingenting som jag rekommenderar och jag inser nu att jag borde ha lyssnat på min kropp för längesen. Men man lär sig så länge man lever, så jag försöker bara att fortsätta jobba på det.
 
Okej, jag sa att det är toppen med mig men det kanske man inte kan tro när man läser texten här ovan haha. Helgen som var var iaf superbra!
Fredagen så hade jag en kund och sedan så tog jag helg. Förutom ett besök senare så var kvällen bara lugn. På lördagen så blev det förberedelser för kvällen och sedan så fick jag hämtning av Hanna, vi hämtade även upp Emelia och sedan så åkte vi till Hanna för att dricka lite drinkar. Hannas sambo skjutsade oss vidare till Kajsa där det var inflyttningsfest. Jag hade verkligen en så rolig kväll, en massa drinkar, skratt, trevliga människor, dans och så fick jag skjuts hem och bästa sovsällskapet.
Söndagen blev därför väldigt lugn och sedan så blev det lite spontant att åka till Arvidsjaur på eftermiddagen/kvällen. Killen som jag träffar skulle skjutsa hem 2 kompisar, så jag hakade på. Vi lämnade av dom och käkade sedan middag innan vi åkte hemåt igen.
 
Så en trevlig helg var det för mig och även nästkommande helger kommer bli toppen! Men dom kan jag berätta mer om sen när dom har varit hihi.
Nu så ska jag ta mig en dusch och sedan lägga mig, imorgon så väntar en eftermiddag på salongen och sedan så får vi se. 
Ha det så bra, så hörs vi. Pusshej!
jessicas | | 3 kommentarer |
Upp