Året som gått

 
 
Har 2019 varit ett bra år? Det har varit lite av ett mellanår skulle jag säga - vissa perioder har varit riktigt bra och andra mindre bra.
 
Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften för året, kollar jag förra årets lista så skrev jag bara att jag skulle bli bättre på att ta mina mediciner. Hur det har gått? Weeell... Tar med mig det till detta år också, om jag säger så hehe.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, ingen av mina nära vänner.
 
Dog någon som stod dig nära? Farfar Valle dog i december.
 
Vilka länder reste du till? Det blev en utlandsresa förra året, till ett nytt land - Malta.
 
 
 
Vilket/vilka datum från 2019 kommer du alltid att minnas?
8e maj - dagen då jag började jobba på salong Lycka.
17e augusti - reste till Malta i en vecka.
17e september - då sa jag upp mig från arbetet där jag jobbat i 7,5 år.
31a oktober - hade då totalt gått ner 10,5 kg och nådde med det mitt första mål inom min hälsoresa.
10e december - farfar Valle dog.
Kommer för tillfället inte på fler datum. Kollade i arkivet här på bloggen också, men eftersom jag varit så dålig på att uppdatera under året så hjälpte det inte så mycket heller hehe.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Näe, har varit sjuk och varit hemma från jobbet nån gång men ingenting allvarligt.
 
Bästa köpet? Oj, kommer inte på något speciellt just nu... Men det är väl säkert något till lägenheten eller nå nagelgrejer skulle jag tro hihi.
 
Vad spenderade du mest pengar på? Bilen, nagelgrejer och säkert mat haha.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att få möjligheten att börja jobba på salong, mina kunder, familjen, vännerna, en speciell person och katterna såklart.
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2019? SOS - Avicii, Tell me how - ANNICA, You are the reason - Calum Scott (även om den kom ut året före, lyssnade sönder den år 2019), Who am I - Enzo Ingrosso, Var e vodkan? - Sofie Svensson & Dom Där (vår Maltalåt haha) och många fler.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag skulle väl säga att det har varit ganska lika detta år som 2018.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts mer med familj och vänner, tagit vara på sommaren bättre och tränat lite mer hade ju inte skadat.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Prioriterat fel saker.
 
Hur tillbringade du julen? Traditionen höll i sig även detta år - blev grötfrukost hos mamma, sedan vidare till mormor o morfar för spel, Kalle Anka, julbord och julklappsutdelning.
 
 
 
Blev du kär i år? Nej. Men slutet av 2019 så började jag träffa en person som jag fortfarande umgås med idag och som jag tycker om, så vi får väl se vad som händer hihi.
 
Favoritprogram på tv? Har knappt kollat på tv, så har inget favoritprogram.
 
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hata är ett så otroligt starkt ord som jag inte gillar att använda, men ogillar? Absolut!
 
Något du önskade dig och fick? När det kommer till presenter och julklappar så har jag bara fått sånt som jag vill ha. I övrigt så kan jag väl säga att jag är på väg åt rätt håll när det kommer till min kropp och hälsoresa, som jag önskat mig så länge.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2019? Jag tror att jag jobbade och sen tog det lugnt och förberedde för min födelsedagsfest som jag skulle ha dagen efter.
 
 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättrre? Bättre självkänsla & självförtroende och bättre sömn.
 
En person som du inte hade klarat dig utan i år? Där väljer jag att svara samma som tidigare år - finns inte bara en person. Hanna, Emelia, Linnea, mamma & mina syskon.
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2019? Där blir det nog också samma svar som tidigare - tråkig! Dock så känns det som att jag litegrann har börjat hitta vad jag gillar, nu gäller det bara att våga köra på det också.
 
Årets mat: Oj, jag vet typ inte... Har blivit många sallader från Ica, då jag inte fått in i rutin att ha med mig matlåda till jobbet, så kanske de? Haha.
 
Årets dryck: Säger samma som förra året - nocco & celsius.
 
Årets semester: Malta.
 
 
 
Planer för 2020? Jag ska fortsätta att jobba med företaget och försöka få det att växa ännu mer, fortsätta mot ett hälsosammare liv och så blir det väl nån utlandsresa och kanske lite roadtrips förhoppningsvis.
 
Vad ser du mest fram emot år 2020? Fortsätta jobba med det jag älskar och utvecklas ännu mer som person och nagelterapeut.
 
Tror du att år 2020 kommer bli bättre än 2019? Har ingen speciell känsla för de, men jag tror att det kommer bli de! Jag hoppas då det iaf.
 
Har du några löften inför 2020? Egentligen inga stora löften så. Ska fortsätta försöka komma ihåg att ta mina mediciner varje dag, bli bättre på att dricka vatten under dagarna och fortsätta bli mer hälsosam.
 
Bästa minnet från år 2019? Resan till Malta och när jag började jobba på salong.
 
Fick du många nya kontakter? Eftersom att jag har de jobb jag har så blir det ju många nya kontakter men har väl också fått lite nya kontakter på det privata planet.
 
Är det något du saknat år 2019 som du vill ha 2020? Hmm, jag vet faktiskt inte. Önskar väl ännu fler kunder (har ingen full kundkrets ännu), ännu mer hälsosam kropp och sen kommer jag inte på något mer haha.
 
lista | |
Upp