Helgen 15-16/2

Ja, men då var det dags att berätta om förra helgen då jag blev kidnappad av Hanna & Emelia.
 
 
Detta kort fick jag på min födelsedag. Alltså jag har varit så taggad och funderat så mycket på vad som skulle hända och vart vi skulle åka.
Det var svårt att packa, trots att det stod vad jag skulle ha med mig haha, var så rädd att jag skulle råka glömma något.
Men till slut så kom då lördagen. Blev hämtad och sedan så började bilresan.
 
 
Till slut så hamnade vi i Piteå. Vi började med att gå en sväng på stan, tyvärr så hittade jag ingenting att shoppa. Sedan så gick vi och käkade lunch innan vi gick tillbaka till bilen för att hämta väskorna. Då gick vi till Hotell Kust & Spa, där vi alltså skulle spendera natten. 
 
 
Vi checkade in på vårat rum som var stort och riktigt fint. Sprättade en cider på rummet och bytte om till badkläder ganska direkt. Då skulle vi till spaet för att vara där och pröva på en av deras ritualer. Det var mysigt och såklart bra, dock så var det väldigt mycket folk där så man fick vänta och stå i kö för att kunna pröva på allt, vilket var lite drygt. Men annars så var det som sagt mysigt och riktigt fint där!
Efter ett tag så gick vi tillbaka till rummet för att fixa till oss. Fick bara veta att vi skulle iväg på en till överraskning och det visade sig att vi hade bord på Tages, deras restaurang. Så där blev det en 3-rättersmiddag som var så jääkla god!
 
 
Efter middagen så gick vi till Coop då vi hade tänkt köpa snacks, men vi var alla så mätta så vi ångrade oss haha. Då gick vi tillbaka till rummet för att dricka lite och festa till det. Klockan var då väldigt mycket och eftersom vi ville hinna ut också så blev det inte så länge.
Vi gick ut på något ställe som vi fått rekommenderat till oss. Vi var där i max en timme innan vi gav upp och gick tillbaka till hotellet igen. Det var sjukt mycket folk där och det hade säkert kunna va kul om man hade farit ut lite tidigare och hade druckit lite mer. Missförstå mig inte - jag behöver inte alkohol för att ha kul men då hade man kanske vågat släppa lös mer och inte känt sig lika malplacerad haha. Anyway, när vi var tillbaka på rummet så pratade vi lite och till slut somnade vi.
 
På morgonen så blev det hotellfrukost och sedan så packade vi ihop och checkade ut. Innan vi lämnade Piteå så for vi en sväng på Dollarstore. Där blev det däremot shopping, både nödvändiga grejer som börjat ta slut här hemma men hittade också lite annat. Bl.a en ny matta till sovrummet som passade perfekt!
Till slut så var jag då hemma igen och kan bara konstatera - jag har världens bästa vänner som överraskade mig med detta. Är så glad och tacksam över denna fina present och bara känslan av att veta att dom tycker jag är värd detta... Blir så sjukt glad och som sagt - tacksam!
härliga häng | |
#1 - - Hanna:

❤️❤️❤️😍

Upp