Helgen

Bjuder på en gammal selfie, har inga nya på lager hehe. Denna tog jag för "bara" 3 år sen, tycker ändå jag ser så sjukt mycket mindre o yngre ut? Alltså mer än bara 3 år haha.
 
Jaa, då var PDOL över för i år. Tycker de är så kul, både för att jag älskar festivaler men är också extra roligt att festa i en annan stad. 
Vi åkte till Piteå mitt på dagen, for till Hannas kusin och gjorde oss klara där. Sedan så käkade vi middag innan vi gick till förfesten. Vi var där en stund sedan så for vi vidare till vår egna förfest hehe.
 
Vi skulle in på Kitteltältet på PDOL, men de var så sjukt lång kö när vi kom fram så vi for på Kalles istället. Det blev dock bra de, hade en trevlig kväll och jag o Emelia hann se slutet av Emil Assergård också.
Vi beslutade oss även för att gå hem tidigt (vid tolv ungefär), så vi köpte med oss thaimat och gick tillbaka till Hannas kusins lägenhet. Efter en natt på en liten soffa så käkade vi bakismat och sedan åkte vi hemåt.
Hade en trevlig helg och nu laddar vi upp inför en ny vecka!
 
festligt | | 4 kommentarer |

PAKET

Försökte ta kort på paketet och då kom kissen o ville ha uppmärksamhet istället haha.
 
 
Paketet som jag hämtade ut igår innehöll lite påfyllning av hudvård. Gjorde en beställning från Skincity och det blev produkter från mitt favoritmärke, Paula's choice. Det blev en ansiktstoner, dagkräm och ett serum.
Serumet har jag haft förut, men tonern och dagkrämen har jag inte prövat på. Har haft annat från detta märke (dom har så många bra produkter), så ska bli spännande att testa lite nytt.
beauty | | 5 kommentarer |

***

Haha, alltså Lilos blick.. Men dom var så söta, låg och kramades i katträdet trots att båda inte ryms där haha.
 
Igår så hoppade jag ju in och jobbade ett litet kvällspass, slutade 22.15 och sen var det helg för mig!
Hade ställt väckarn på halv tio imorse, då jag hade fullt upp idag. Meeen jag tryckte på snooz och sen dog telefonen så vaknade av mig själv ett tag senare. Fick panik, men klockan var "bara" tolv. Trodde den var ännu mer hehe.
Så idag har jag hunnit med att handla, hämta ut paket, gå på systemet, diskat en massa och tvättat. Kvällen blev tyvärr tom på planer, så ska nog göra ansiktsmask nu och passa på att plocka ögonbrynen också. Japp, de blir bra de!
vardagligt | | En kommentar |
Upp