Bloggpaus

 
Som rubriken säger - jag kommer nu att ta en liten paus från bloggen.
Jag har det väldigt tufft psykist just nu och mår inte så bra, så jag måste försöka prioritera mig själv och mitt mående.
 
Puss på er som har fortsatt kika in här! 
Jag återkommer när jag börjar känna mig tillbaka på banan igen.
psykisk ohälsa | | Kommentera |

21.56

 
 
Vilken härlig onsdag jag har haft! Jag steg upp kl. 11 idag, matade katterna och käkade en snabb brunch. Sedan så tvärstädade jag lite här hemma - diskade undan all disk och dammsög hela lägenheten. Efter kl. 13 nån gång så kom Linnea till mig. Då drack vi kaffe och snackade. Sedan så bestämde vi lite spontant för att fara på en shoppingrunda - men det gick inte så bra, haha ingen av oss fick med sig något hem.
När jag kom hem igen så åt jag en snabb middag och kl. 18.10 så var det dags för ett träningspass. Äntligen! Har inte tränat på flera veckor, så det var hur nice som helst att få träna igen.
Efter träningen så blev det att fara en snabbis på Ica Maxi och sedan jag kom hem så har jag hunnit duscha och äta fruktsallad.
 
Nu börjar jag va trötter, så ska göra en tidig kväll för en gångs skull, så kanske man är pigg på jobbet imorgon.
pusshej!
vardagligt | | 3 kommentarer |

00.27

Kaos och katter överallt - kind of my life haha.
 
Här kommer en liten uppdatering, såhär mitt i natten haha.
Tänkte börja med att skriva att min påskledighet var riktigt härlig - tog det mest lugnt förutom lördagen, då firade vi Hanna som fyllde år. Kvällen var verkligen on top!
På måndagen så tog jag ut mitt löshår och jag har insett att jag inte passar i kort hår tyvärr haha. Men ska låta håret vila nu och sen sätta in nytt hår inför sommaren.
 
Tisdag - idag, eller om man ska säga igår?, så var det jobb som stod på schemat. Jobbade 10 - 20.15 och det gick bra. Dock så har mitt mående varit sådär under dagen. Jag har känt mig... Tom. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men typ tom, ångest och självkänslan har varit på botten. Har inte känt mig bra på något sätt och bara längtat efter att dagen skulle ta slut.
Så nu ska jag göra mig redo för sängen hade jag tänkt och sova och så hoppas jag på en bättre känsla över onsdagen.
Pusshej!
jessicas, psykisk ohälsa | | En kommentar |
Upp