31/8

 
Hej!
Snart är denna arbetsvecka över, ett kvällspass kvar sen så tar jag helg. Skulle egentligen jobba dag, men fick byta pga sjukdom. Skönt med sovmorgon iaf!
Helgen i Stockholm var iaf jättetrevlig, precis som jag förutspådde. Behövde en liten weekend med familjen. Fick även med mig en massa shopping hem, köpte i princip bara sånt jag behövde. Ibland så får man unna sig.
  
Idag så jobbade jag också ett kvällspass, slutade 20.15. När jag kom hem så bytte jag om till träningskläder och tog en promenad. Blev en timmes promenad och det var riktigt skönt. Nu sitter jag nyduschad och kollar på Parlamentet, ska se klart de och sedan lägga mig, så jag får tillräckligt med många timmars sömn inatt.
puss och gonatt!
ego pics | | En kommentar |

Halloj!

Bjuder på två bilder på min otroligt fina syster<3
 
Jag har överlevt första arbetsveckan! Skönt med en mjukstart, har jobbat måndag - torsdag och nu är jag alltså ledig igen. Åker till Stockholm med familjen över helgen.
Förutom alldeles för lite sömn så har veckan varit helt okej. Var kul att träffa mina härliga arbetskollegor igen. I tisdags så for jag även tillbaka till på jobbet på kvällen, för att bada bubbelbad och mysa med mina kollegor Linnea & Frida, så trevlig kväll!
I onsdags så åkte jag till Byske efter jobbet för att hälsa på familjen och kattungarna. Nu har kattungarna öppnat ögonen också och ååhh vad dom är söta!
 
Anyway, jag åker alltså till Stockholm med familjen, så kommer inte blogga något mer under helgen. Vi ska strosa runt på stan, shoppa, äta gott, fara på Grönan och bara må. Precis vad jag behöver!
Nu ska jag kolla så jag packat allt jag behöver och sedan så måste jag lägga mig, ska nämligen upp snart igen då vi åker tidigt. pusshej!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Söndagsångest

Relaterad bild
 
Okej, idag har jag haft riktig jäkla söndagsångest!
Fyra veckor går snabbt och imorgon så börjar jag om att jobba igen. Kan inte påstå att jag är taggad men brukar ju bara ta nån vecka så kommer man in i vardagen igen.
Ska försöka se hösten som en nystart och fokusera på me, myself and I - hoppas på att hösten blir bra, trots att jag inte är något fan av den årstiden (känns verkligen som sommaren officiellt är över nu...).
 
Min sista helg på denna semester var iaf superbra!
I fredags så kom världens bästa syrra hit och sovde över hos mig. Jag hann även träffa Hanna & Emelia en sväng.
Lördagen så umgicks jag och Sandra, sedan så började jag göra mig i ordning för att fara på fest och det blev en bra kväll.
Och idag, söndag, har väl inte varit särskilt kul haha. Förutom söndagsångesten så har jag varit sjukt bakis. Jag blir ju aldrig bakis när jag festat, men idag fick jag känna på det också haha.
 
Hoppas ni får en fin start på veckan och håll tummarna att jag tar mig igenom första arbetsveckan efter semestern, haha. pusshej!
jessicas | | En kommentar |
Upp