Tisdag

Tyvärr dom enda bilderna jag tog i fjällen, men bättre än ingenting:)
 
Vill börja med att säga tack för dom fina kommentarer som jag fick på förra inlägget, det värmer!<3
 
Fettisdag idag då, har ni ätit någon semla? Vi fikade semlor tillsammans på jobbet idag, det var så gott! Har inte ätit en semla på flera år, så idag tillät jag mig själv att vara lite onyttig.
Sen har jag då jobbat idag, ett kvällspass mellan 13.15 - 21.15. Efter jobbet så tog jag ut Lilo på promenad och så har jag tränat.
Just nu så sitter jag och kollar på Glee, tror jag ska se ett avsnitt till och sedan lägga mig. Yes, så får det bli!
vardagligt | | 6 kommentarer |

Fjällen & en liten hemlighet

 
Hej på er!
Nu är jag hemma från fjällen igen och det var så mysigt!
Det blev jag, mamma, syrran, min moster & min kusin som åkte upp, så vi har haft en riktigt tjejhelg. Vi har spelat spel, åkt slalom och bara myst. Supertrevligt har det varit!
 
Idag jobbar jag hela dagen och kvällen, tog på mig några extratimmar på jobbet, så jobbar både dag och kväll.
Ikväll så ska jag göra kapitel 2 i min behandling. Nu kanske någon reagerar på just ordet behandling och det är faktiskt en sak som jag inte berättat. Hade inte tänkt skriva någonting om det, men känner nu att jag vill berätta lite snabbt om vad som pågår i mitt liv.
Jag har nämnt tidigare i bloggen att jag har haft mycket ångest och så och med stöd från min mamma så har jag nu varit och pratat med en psykolog om detta. Efter att ha varit där så berättade hon lite om GAD (generaliserat ångestsyndrom) och bad mig läsa på om detta, för så som jag beskrev det så sa hon att det är vad jag har.
Vilket stämmer, allt stämmer in på mig. Så jag fick en remiss på att få gå en KBT behandling via internet, med stöd och mailkontakt från en person (en psykolog tror jag).
Detta är alltså vad som sker för mig just nu, jag har gjort kapitel ett på denna behandling och jag ska göra ungefär ett kapitel i veckan. Kan inte uttala mig så mycket om hur det känns än så länge, men jag hoppas på att detta ska hjälpa.
 
Det här känns lite jobbigt för mig att publicera, jag hatar nämligen att visa mig svag och att jag mår dåligt. Men till slut så kan man inte dölja allting inom sig heller, utan man måste få ut de innan man brister.
Det här är mitt sätt att blotta mig och släppa på spärrarna lite.
Förlåt nära & kära som jag inte berättat något för innan, men jag hoppas alla förstår.
pusshej!
jessicas | | 4 kommentarer |

HEJ

 
Hur är läget med er?
Här är det helt okej, men känner mig sliten. Jag har jobbat väldigt mycket senaste veckan och mitt humör har varit fucked up haha. Ena dagen så har jag känt mig fylld av energi och varit på bra humör, sen är jag irriterad på allt och alla och igår så blev jag även jätteemotionell. Så alla möjliga slags känslor har det varit.
Men nu är det bara en arbetsdag kvar sen så blir det en ledig helg för mig. Och imorgon efter jobbet så åker jag upp till fjällen med familjen och laddar upp batterierna, ska bli så härligt!
Kommer nog inte uppdatera något mer under helgen, så vi hörs. pusshej!
vardagligt | | 8 kommentarer |
Upp