Ny vecka

 
 
Hej på er!
Måndag och ny vecka - jag startar veckan med en ledig dag, hur nice! 9.30 idag så hade jag tid för att fixa naglarna. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra, men slutade med världens glam naglar. Ska visa bild sen hihi.
Sedan så har jag varit på stan för att handla en ny BUS, kattsand och lunch. Cyklade hemåt igen och käkade lunch, sedan så har jag suttit ute på ballen en stund. 
För en stund sen så bestämde jag mig för att städa lägenheten och kolla om det fanns någon tvättid. Tvättid fanns, så just nu håller jag på att tvätta och så ska jag städa då.
 
Senare ikväll så tänkte jag ta en promenad och sen ha spakväll - hårinpackning, ansiktsmask, epilera benen, BUSa mig osv. Hela köret haha, allt för att fräscha till sig lite.
Vi höres, pusshej!
vardagligt | | 2 kommentarer |

HejHej

Bjuder på en oldie på mig & Hanna.
 
Jo men tjabba, tjena! Jag hade tänkt uppdatera mer i veckan, men jag har haft sån fruktansvärd mensvärk och pms så jag velat dö. Men nu är det bättre och jag har haft en bra dag idag, så nu kan jag uppdatera haha.
 
Jag har jobbat 5.15 - 13.45 idag och när jag slutade så for jag förbi Ica för att hämta ut ett paket. Cyklade hemåt och här hemma så har jag påbörjat städning av lägenheten. Fick även en leverans med lastpallar av en kille som jag tänkte göra balkongmöbler av (återkommer med bild på det senare. Om det blir bra, haha lol).
Senare under kvällen så mötte jag Hanna utanför Suntan, då blev det solning och sedan så åkte vi mot Byske. Vi skulle hälsa på hos min familj och gosa med deras kattungar. Deras katt har fått en ny kull med bebisar, så det var mysigt.
När vi hade varit där så åkte vi ner till havet en sväng och bara pratade gamla minnen.
 
Nu är jag hemma igen och ska snabbduscha, sen ska jag sova för att orka sista arbetsdagen för denna vecka. pusshej!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Psykisk ohälsa

Hejsan!
Efter en lite längre bloggpaus så är jag nu tillbaka. Vi får se hur det kommer bli med uppdateringen nu i början, men åtminstone nåt inlägg då och då kommer komma upp.
 
Jag tog ju en paus pga. att jag mått så fruktansvärt dåligt. Under denna tid så har jag träffat en läkare, blivit sjukskriven och fått en ny medicin. 
Jag har även börjat våga öppna upp mig mer, för att låta folk veta att jag inte mår så bra. Vet inte riktigt varför jag inte vågat prata om det, har väl skämts lite. Men då jag verkligen tycker att psykisk ohälsa måste uppmärksammas och jag pushar andra att prata om det så har jag insett att detsamma gäller mig också.
Vi är nu 3 personer i min familj som kämpar med depression och psykisk ohälsa och det enda jag vill är att få mina syskon att må bra igen och slippa må dåligt - jag har inte brytt mig om mig själv, det viktigaste har som sagt varit att dom ska få må bra. Men nu har jag insett att JAG också förtjänar att må bra - det känns lite läskigt men också som en enorm lättnad att släppa på garden lite.
Så summan av kardemumman - jag äter 2 olika mediciner just nu, båda hör till antidepressiva preparat och är stämningshöjande, jag har varit sjukskriven två veckor men är tillbaka på jobbet nu och jag kämpar. Jag fortsätter pusha för psykisk ohälsa och jag fortsätter kämpa för mig själv - för jag förtjänar också att må bra.
 
TACK till er som orkar läsa och en stor kram till alla där ute!
 
psykisk ohälsa | | 2 kommentarer |
Upp