All it takes is a beautiful fake smile to hide an injured soul and they will never notice how broken you really are.

 
 
Hej på er!
Jag har överlevt ännu en arbetsdag och nu så är det bara helgen kvar innan denna vecka lider mot sitt slut.
Kan säga att jag inte alls har varit på humör idag. Vet inte vad det har berott på, men har varit trött, seg, irriterad och allmänt nere. Egentligen så borde allting vara bra, men det är de som är de jävliga med psykisk ohälsa - det kan slå till när som helst.
 
Anyway, jag jobbar som sagt i helgen. Har inga större planer förutom det och att jag ska träna med Hanna på söndag. Längtar faktiskt efter ett hårt träningspass!
Borde egentligen lägga mig nu dirr, men tänkte kika på lite Förhäxad först och sen sova. Får se hur det går.
Hoppas ni får en trevlig helg, pusshej! 
jessicas | | En kommentar |

Helgen som var

Hejsan!
Jag tänkte berätta om helgen som var, lite såhär i efterhand, då den var så himla bra!
 
Sandra sov hos mig från fredag-lördag och på lördagen så käkade vi lunch och gjorde oss i ordning, sedan så kom Maja till mig också. Vi packade in oss i bilen och så började vi resan till Umeå där vi skulle träffa Matte, shoppa, bo på hotell och bara vara.
När vi kom fram till Umeå så åkte vi direkt till Mattes lägenhet, hämtade upp honom och så for vi en sväng på stan. När vi kände oss klara så skjutsade vi hem Matte och så åkte vi till hotellet för att checka in och chilla lite innan middagen. Det var så fint och hotellet låg mitt i stan.
 
Middagen blev på Pinchos, det var såå gott (som vanligt)! Efter maten så for vi förbi ett Ica, köpte godis och gick tillbaka till hotellet. Kvällen blev lugn, vi käkade godis och spelade spel och hade det bara allmänt myys!
 
Söndagen bjöd på hotellfrulle och ännu mera shopping! Vi åkte hem efter middagen och då skjutsade jag hem både Maja och Sandra. 
Är så nöjd över min helg och det är så härligt att komma bort för en helg. Det måste göras om!
 
Tack för denna helg tjejer! (Och Matte)
härliga häng | | En kommentar |

Måndag

Ny vecka och jag börjar den med att vara ledig. Så skönt!
Har inte haft några planer för dagen, utan har mest bara kollat på serier hehe. 
Till middag idag så gjorde jag vegetariska enchiladas, hittade ett recept på nätet som lät supergott och det var de verkligen, mums! 
Tio över åtta idag så hade jag och Hanna bokat in oss på ett Lår & Rumpa pass - fyfan så jobbigt det var! Lär ha träningsvärk resten av veckan haha, men får förhoppningsvis en snygg rumpa ;)
 
Nu ska jag fixa till mig inför kvällen och sedan sova. pusshej!
 
 
vardagligt | | 10 kommentarer |
Upp