en bra torsdag

<3
 
Ja, min torsdag var riktigt bra. Det enda jobbiga var att stiga upp när väckaren ringde kl. 04.00, men till slut så fick jag mig upp. Så jobbade jag 05.15 - 13.45 och efter jobbet så for jag till gamla lägenheten och skulle hämta sista grejerna. Mötte mamma där och vi packade in allt i bilen och sedan så for vi och storhandlade.
Efter det så skjutsade hon hem mig och då packade jag bara upp alla varor och sedan så for jag till Hannas jobb för att träffa henne och Emelia. Det blev spontant en middag tillsammans på Tre Kronor, så trevligt!
Under kvällens gång så har jag hunnit fixa lite mer i lägenheten, fortsatt packa upp och fått gardiner i köket och även fixat upp klockan där.
Är så glad att jag fått träffa både vänner och min mamma idag, dom är guld värda<3
 
Som vanligt så uppdaterar jag alldeles för sent och jag känner nu att ögonlocken håller på att stängas igen, är såå trött! Så nu blir det hopp i säng och sova, en arbetsdag kvar och sedan så är jag redo för helg. pusshej & gonatt!
vardagligt | | 12 kommentarer |

Nighty

 
Puh, vilken dag. Vi har haft väldigt mycket på jobbet, så det blev en lång och fullspäckad dag. Men när jag slutade vid 21.15 så gick jag förbi gymmet på vägen hem och körde ett litet träningspass. Så nu sitter jag här i sängen, nyduschad framför ett avsnitt 90210 och är redo att sova.
Jobbar kväll imorgon också men före det så kommer min soffa, äntligen! Ska bli skönt att få ännu mera ordning här hemma och med en ny soffa så kommer man ganska långt hehe.
Ska kika klart på detta avsnitt nu och sedan sova. Gonatt!
vardagligt | | 9 kommentarer |

Söndagen som var

 
Alltså kolla - äntligen har jag fått ordning på min sminkhörna! Det som har fattats har varit en stor sminkspegel och nu äntligen har jag införskaffat mig en. Det ska bli så härligt att sitta och sminka sig i en stor spegel med bra ljus, så man verkligen ser ordentligt hur det blir. Så naaajs!
Annars så bestod min söndag av jobb och nu ser jag fram emot nästa helg då jag är ledig. Efter jobbet så for jag då och hämtade ut spegeln och när jag till slut släpat hem den så monterade jag ihop den och så fortsatte jag pyssla på lite här hemma. Käkade middag och hörde av mig till Hanna och vi bestämde oss för att fara och sola. Så mötte henne utanför Suntan och sedan så for vi till mig och hängde en stund.
Det blev ett bra avslut på min söndag och nu är jag redo för en ny vecka. pusshej!
vardagligt | | 11 kommentarer |
Upp