Don't let little stupid things break your happiness

 
Nu är det verkligen vinter i luften. Det är kyligt och frost, den här bilden tog jag mitt på dan och frosten ligger kvar. Känns som att snön snart kommer.
Idag har varit en riktig slappardag, precis som det ska vara på söndagar. Jag har mest legat i soffan och kollat på serier, men även gjort lite mer välbehövliga saker såsom att diska undan, storhandlat och hämtat ut paket.
Nu under kvällen så blev det ett bad, hårinpackning och ansiktsmask. Det är så himla härligt att avsluta veckan på det sättet!
Hur som, nu laddar vi upp inför en ny arbetsvecka. pusshej!
vardagligt | | En kommentar |

Halloweenfirande

Några bilder från gårkvällen.
 
Igårkväll så var det halloweenfest som stod på schemat. Vi började förfesta hos mig och sedan så for vi ut på Verandan. Det var så kul att pynta och fixa inför festen och så var ju självklart resten av kvällen också rolig hihi.
Crazy catlady som jag är så var jag utklädd till katt hehe, kändes som en lite tråkig utklädnad men jag blev ändå nöjd med den.
 
Ikväll så har jag kollat på Greys Anatomy och nu har jag bytt till att kolla vloggar på youtube. Blir så avis på folk, känns som att nästan alla jag följer precis har flyttat eller renoverar hemma och det jag önskar mig allra mest just nu är att äga en lägenhet, få renovera den precis som jag vill och inreda den som jag vill ha den. Alltså drömmen.
Jaja, ska fortsätta kolla på videos nu och sedan lägga mig, börjar bli trött hehe. pusshej!
festligt | | Kommentera |

Torsdaaag

Sötisen hära.
 
Vilken bra & produktiv torsdag jag har haft idag!
Jag jobbade ett kort pass på jobbet, 7.45 - 13.15. Efter jobbet så for jag hem, fixade till mig lite och bytte om från arbetskläder till vardagskläder. Startade en tvättmaskin och så hade jag en celsius i kroppen så hade jättemycket energi, så jag började städa undan i lägenheten och dammtorka. Imorgon så ska jag dammsuga och pynta inför halloweenfest!
Sedan så mötte jag Hanna utanför hennes jobb och så for vi på Solbacken för storshopping. Vi var inne på Rusta, ÖoB, Systemet och Ica. Jag köpte halloweenpyntet till imorgon, alkohol, första julklappen och nya blomkrukor + blomjord.
Just nu så sitter jag och kollar på tv, sedan så ska jag plantera om mina blommor, hämta sista tvätten och gå och lägga mig. Perfeekt!
vardagligt | | En kommentar |
Upp