Den när livet suger

Bildresultat för depression quotes
Bildresultat för depression quotes
 
 
Idag är ingen bra dag.
Vaknade på totalt fel sida och depressionen och ångesten har gjort sig påmind.
Jag skrev ju alldeles nyligen om att jag äntligen började känna lite ljusare inför min framtid - det var kul så länge det varade. Nu är det ett totalt jävla mörker och jag känner bara hopplöshet.
Något annat som känns hopplöst är jag själv - jag har alltid haft extremt bra minne och det har jag varit väldigt nöjd och stolt över. Nu för tiden är jag den mest förvirrade människan som finns, jag glömmer ALLT. Jag har till och med blivit totalt förvirrad när jag kör bil och glömmer bort vissa regler, jag ser inte bilar omkring mig, jag minns inte om det verkligen var grönt vid trafikljuset som jag just kört förbi osv.
Så just nu känns allt som sagt som ett mörker och hopplöshet. Jag känner mig ledsen, frustrerad, nertyngd.
 
Det jag ser fram emot mest just nu är att få fara och träna - ta i allt jag kan och tänka på någonting annat och sedan att få vara ledig imorgon.
psykisk ohälsa | | Kommentera |

Fredag

 
 Och så var det fredag! Dock jobbarhelg för mig, så har inte precis någon fredagsfeeling. Menmen, får ta igen det nästa helg, då jag äntligen är ledig.
Anyway, idag har jag jobbat 7.30 - 16.30. Skönt med lite sovmorgon, är ju van att börja 5.15 hehe.
Efter jobbet så for jag och köpte en sallad som jag käkade till middag, orkade inte laga någon mat idag nämligen.
 
Just nu så gör jag inte så mycket, tänkte göra bort lite tråkigheter - betala räkningar och städa undan här hemma. Sedan så blir det en dusch innan det är dags för sängen och sovdags.
Ha en bra fredagkväll hörrni!
ego pics | | En kommentar |

00.44

Bjussar på två random bilder från kameran.
 
Hej på er!
Ledig torsdag och jag har njuutit! Sovmorgon, soligt väder och bara ta det lugnt - kan det bli bättre? Joo, för eftermiddagen/kvällen har jag spenderat med Hanna.
Kl. 16 så hade jag tid på salongen för att färga utväxten och fräscha till mitt hår. När det var gjort så köpte vi middag och käkade, sedan så satte hon i mitt löshår igen. Så nu har jag såå fint hår och fräscht, love it!
 
Vi har som vanligt snackat en massa också och jag har för första gången på vääldigt länge känt en liten ljusglimt inför min framtid. Det låter hemskt att säga, men när jag har tänkt på framtiden så har det bara känts mörkt. 
 
Hur som, hade inte tänkt skriva om min framtid utan bara berätta om min dag. 
Är nöjd över dagen och hoppas att min fredag, lördag & söndag också blir bra hehe. pusshej!
vardagligt | | 4 kommentarer |
Upp