Jobb & spontanfest

Hittade en gammal partybild på mig & Hanna, den får fylla ut detta inlägg.
 
Hejsan! Vilken dag det blev igår. Jag jobbade 13 - 19.15 och efter jobbet så hade jag tänkt mig att det skulle bli en lugn hemmakväll, tänkte köpa något gott och typ kolla på film. Men typ vid åtta så skrev Hanna och frågade om vi skulle spontanfesta. Och så blev det. Så nån timme senare så landade Hanna, Lisa & Emelia hemma hos mig. Har aldrig gjort mig klar så snabbt som igår haha. Men jag hade en riktigt rolig kväll!
Idag har det därför varit en lugn dag. Jag blir aldrig bakis men blir så jäkla trött dagen efter, så soffan och Netflix har varit mina vänner för dagen.
Nu tänkte jag ta fram en ansiktmask och sedan hitta någon film att kolla på. pusshej!
vardagligt | | 4 kommentarer |

Fredag

 
Alltså vad är det med vädret?? För nån vecka sen så var det snöstorm, alltså riktig jävla snöstorm. Sen blev de uppehåll och fint väder, sen blev de halka, idag när jag gick till jobbet så regnade det och nu när jag gick hem så snöade det. Haha, alltså kaos. Gud vad man klagar på vädret hela tiden, men de är väl typiskt svenskar att prata om och klaga på vädret haha.
 
Annat som har hänt idag: jag har haft ont i magen, varit sjukt trött, torkat kattspya, jobbat. Kul dag va? Haha, nej inte särskilt. Men det är fredag, så jag är på bra humör ändå.
I nuläget så sitter jag med hårinpackning i håret, ska låta den verka en stund till och sedan skölja bort den. Efter det så ska jag kika på nåt avsnitt av Tunnelbanan och sedan lägga mig. Hoppas eran fredag har varit bra, pusshej!
ego pics | | 8 kommentarer |

""

Can we just take a moment and look at these nails? Här är alltså resultatet av mina nya naglar, är såå jäkla nöjd!
 
Standard att jag sitter och bloggar mitt i natten haha.
Imorse så tänkte jag på att jag inte har haft några symptom från magkatarren dom senaste dagarna och insåg hur skönt det har varit. Men såklart så fick jag ont i magen och halsbränna under dagen och det har kommit och gått litegrann under hela dan. Så typiskt! Hoppas på att få slippa det helt snart.
Annars så gick arbetsdagen bra och jag slutade tidigt idag. Efter jobbet så hämtade jag ut ett paket med påfyllning av schampo och balsam och sedan tog jag det lugnt resten av eftermiddagen. Under kvällen så blev det spelkväll med kompisarna, det var jättetrevligt och ett bra avslut på torsdagen.
Nu så ska jag göra mig redo för läggdags och sedan sova. pusshej!
vardagligt | | 5 kommentarer |
Upp