Funderingar

 
Igår kväll så satt jag och läste en massa bloggar och kollade på youtube.
Fick feeling och började kolla runt på olika inredningssidor, har hittat så mycket fint som jag vill köpa. Jag bor just nu i en andrahands lägenhet och det är anledningen till att jag inte shoppar så mycket inredning, utan mest bara kollar och drömmer mig bort. Känns onödigt att köpa något, så kanske jag måste flytta och vem vet vars jag hamnar då, om all ny inredning passar in. Nä, så jag avvaktar tills jag har något förstahandskontrakt eller kan köpa mig en lägenhet.
Det är dock synd, för där jag bor nu känns inte riktigt hemma. Eller alltså, jag trivs jättebra men det är inte riktigt som jag vill ha de, om ni förstår.
 
En annan sak som jag började tänka på igår (hatar när jag börjar tänka för mycket haha) är att jag börjar va sugen på att plugga. Jag, Jessica Magnusson, börjar känna mig redo för skolbänken igen. Dom som känner mig vet att dessa ord är stora, för det finns nog ingen som hatar skolan mer än mig haha. Men nu börjar jag faktiskt vara lite sugen. Plugga till något som man verkligen vill och tycker om och sedan göra karriär.
Problemet där är bara att jag inte vet vad jag vill plugga till. Hur vet man de egentligen??
 
Och vad vill jag ha sagt med detta inlägg då? Jag vet inte, ville mest skriva av mig, måste få ner det nånstans när jag börjar fundera på en massa saker haha. (Usch, vad jag hatar att vara vuxen ibland).
Vet redan att många kommer se detta som att jag klagar igen, men jag orkar inte bry mig.
Jag ville bara få ner lite tankar och hoppas på att framtiden är ljus för mig, den som lever får se, helt enkelt.
jessicas | | 7 kommentarer |

Jobb & spontanfest

Hittade en gammal partybild på mig & Hanna, den får fylla ut detta inlägg.
 
Hejsan! Vilken dag det blev igår. Jag jobbade 13 - 19.15 och efter jobbet så hade jag tänkt mig att det skulle bli en lugn hemmakväll, tänkte köpa något gott och typ kolla på film. Men typ vid åtta så skrev Hanna och frågade om vi skulle spontanfesta. Och så blev det. Så nån timme senare så landade Hanna, Lisa & Emelia hemma hos mig. Har aldrig gjort mig klar så snabbt som igår haha. Men jag hade en riktigt rolig kväll!
Idag har det därför varit en lugn dag. Jag blir aldrig bakis men blir så jäkla trött dagen efter, så soffan och Netflix har varit mina vänner för dagen.
Nu tänkte jag ta fram en ansiktmask och sedan hitta någon film att kolla på. pusshej!
vardagligt | | 4 kommentarer |

Fredag

 
Alltså vad är det med vädret?? För nån vecka sen så var det snöstorm, alltså riktig jävla snöstorm. Sen blev de uppehåll och fint väder, sen blev de halka, idag när jag gick till jobbet så regnade det och nu när jag gick hem så snöade det. Haha, alltså kaos. Gud vad man klagar på vädret hela tiden, men de är väl typiskt svenskar att prata om och klaga på vädret haha.
 
Annat som har hänt idag: jag har haft ont i magen, varit sjukt trött, torkat kattspya, jobbat. Kul dag va? Haha, nej inte särskilt. Men det är fredag, så jag är på bra humör ändå.
I nuläget så sitter jag med hårinpackning i håret, ska låta den verka en stund till och sedan skölja bort den. Efter det så ska jag kika på nåt avsnitt av Tunnelbanan och sedan lägga mig. Hoppas eran fredag har varit bra, pusshej!
ego pics | | 8 kommentarer |
Upp