Långfredag

 
 
Igår så var jag med i en påsktävling som min nagelteknolog hade på instagram och jag vann! Så idag gick jag till salongen för att hämta vinsten - ett påskägg fyllt med nagelgrejer. Alltså jag blev så glad, så himla kul att just jag vann.
 
Min dag har för övrigt varit riktigt härlig! Jag tog en sovmorgon imorse och gick då sedan och hämtade påskägget.
Kom hem igen och då käkade jag lunch och kollade på Criminal Minds. Sedan så tog jag en långpromenad i solen - gick bl.a förbi mitt jobb för att träffa Linnea och på hemvägen så träffade jag även på Mimmi. Skönt med en prommis och även att träffa lite vänner.
Sedan jag kom hem så har jag hunnit käka middag och nu så tänkte jag städa undan lite i lägenheten. Jag har typ börjat gilla att städa. Eller alltså det är inte kul, men jag älskar känslan när det är nystädat hemma och fräscht. Och så tycker jag att det är lite terapeutiskt att städa.
Hur som, ska sätta igång med städningen nu så det inte blir alltför sent.
 
Hoppas eran fredag är fin! pusshej!
beauty | | Kommentera |

Nya naglar och påskledighet

Hej på er!
I skrivande stund så har jag påskledighet och jag njuter för fullt!
Jobbade långpass igår och sedan så fick jag gå på ledighet. Så nu är jag ledig fram tills på tisdag och det ska bli så skönt.
Igår så kom min syster till mitt jobb och efter att jag hade stängt på jobbet så åkte vi hem till mig. Då blev det fruktsallad (hehe igen) och lite Criminal Minds innan vi gick och la oss.
 
Idag så har jag inte haft några större planer - det enda jag hade planerat var att fixa nya naglar. Så jag gick till min nya nageltjej och var där och fräschade till mina nails. Alltså jag är så nöjd, hon är så himla duktig och verkligen så sjukt trevlig!
När det var klart så for jag hem igen och fixade till mig lite, sedan så for jag, Sandra och Annelie för att handla lite. 
Resten av dagen har varit lugn och på kvällen så följde jag Sandra till busstationen och sa hejdå till henne sedan så drog jag hemåt igen.
 
Under kvällen så har jag hunnit träffa lite kompisar och sedan diskat undan lite här hemma och nu så kollar jag på Tunnelbanan. När jag sett klart det här avsnittet så blir det att tvätta bort sminket, borsta tänderna och så ska jag lägga mig.
 
vardagligt | | 2 kommentarer |

Min måndag i bilder

//Dagens enkla outfit//
 
//Kl. 14.00 så hade jag tid på vårdcentralen för att ta lite prover, så åkte dit och lät dom ta blodproverna//
 
 //Åkte sedan hem till mamma för att låna deras tvättmaskin och umgås med familjen. På kvällen när jag åkte hemåt så följde syrran med mig//
 
 //Väl hemma hos mig så gjorde vi fruktsallad m. grädde som vi käkade framför Criminal Minds//
 
Yes, där har ni min måndag!
Jag känner mig back on track efter halsflussen, har en dag kvar med penicillin kuren och sedan så slipper jag den. Idag har jag varit ledig, då jag jobbar resten av denna vecka. Hårdstart efter en tids sjukdom haha.
Men ni ser lite bilder här ovan från min dag. Har spenderat i princip hela dagen i Byske och förutom besöket på Vårdcentralen så har dagen varit riktigt bra!
 
Just nu så sitter Sandra & flätar mitt hår medans jag bloggar och när vi är klara med de så ska vi göra oss klara för sängen och sedan sova.
Hoppas eran start på veckan har varit bra, pusshej!
pics | | 3 kommentarer |
Upp