'I wish I couldn´t feel, wish I couldn´t love. I wish that I could stop 'cause it hurts so much.'

 
Jag har världens helgfeeling nu, vilket är lite konstigt med tanke på att jag har jobbarhelg haha. Men jag är ledig imorgon och så börjar jag inte förräns kl. 13.15 på lördag, så det är nog därför.
Idag jobbade jag 5.30 - 13.30 och vi hade en väldigt lugn dag på jobbet. När jag hade slutat så for jag hem en sväng och sedan så passade jag på att storhandla. Skulle egentligen handla igår, men blev lat då så det fick bli idag istället. Lämnade sedan igen bilen till Annelie och så mötte jag Hanna på stan för att strosa runt lite.
Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket, ska springa ner till tvättstugan och starta en sista maskin för kvällen.
Hoppas eran torsdag har varit bra!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Hallo

Hejsan!
Nu är jag tillbaka från Stockholm. Det var så härligt med en weekend i huvudstaden och vi hade det så kul. Det var jag, min storebror, lillasyster, min moster & mina 2 kusiner. Vi har shoppat, varit på Grönan och ätit. Hehe, standard.
Men nu är jag då hemma igen och det är tillbaka till vardagen.
Jag är ledig idag, så har sovit ut och sedan åt jag proteinplättar till lunch, yummie. Har kikat lite på serier och nu så sitter jag med en färgbomb i håret. Ska sedan fixa till mig lite, gå och hämta bilen hos Annelie, handla och ikväll så åker jag till Hanna.
Vi höres sen, pusshej!
 
 Innan jag åkte till Stockholm så hämtade jag ut ett paket från BeyBey beauty, Helen Torsgårdens webbshop. Hade beställt två klockor och ett mobilskal, fick även en borste. Är så nöjd!
vardagligt | | 2 kommentarer |

Förkylning & snart Stockholm!

 
Suck, förkyld igen då. Jag var ju sjuk precis innan jag åkte till Rhodos, så för typ 3 veckor sedan. Och nu blir jag förkyld igen, precis innan jag åker till Stockholm. Kul...
Jag har inte precis haft den bästa dagen idag, mest pga av det.
MEN för att tänka lite positivt, idag var det invägning och jag har gått ner 2,8 kg sen jag kom hem från Rhodos. Först tänkte jag att det inte var så mycket, men hallå, 2,8 kg på 2 veckor det är bra (tycker jag). Wihoo!
 
Imorgon så är jag ledig och då ska jag tvätta heela dagen och vila upp mig. Sen åker vi då till Stockholm på fredag och jag kommer hem måndag kväll igen.
Nu måste jag gå & snyta mig, så jag kan andas igen.
vardagligt | | 3 kommentarer |
Upp