Nattinlägg

Bildbrist, så bjuder på denna med mina partypinglor<3
 
Här kommer ett natt inlägg, borde egentligen sova men jaja det får bli snart haha. Har ändå lite sovmorgon imorgon.
Imorgon (eller idag, hur man nu vill se det) så jobbar jag och på tal om jobb - för tillfället så är jag ansvarig på jobbet, vilket både känns kul och spännande! Min arbetsledare har semester nu, så då sköter jag hennes uppgifter såsom fixa med schemat om det behövs osv. Det går bra än så länge, haha, och det är kul att få ha ett sånt ansvar.
 
Jobbar som sagt imorgon och direkt jag slutar så far jag till Emelia för att påbörja dag 1 av Stadsfesten.
Ska bli så kul!
 
vardagligt | | 2 kommentarer |

^

 
Just ja, jag hade ju en blogg?? Hehe, hejsan!
Såhär är det, jag har varit krasslig och sjuk, så har i princip bara legat och vilat i soffan. Nu är jag däremot frisk igen. Eller inte helt, har världens hosta som håller mig vaken om nätterna, men har ingen feber och är pigg igen.
 
Den här veckan är riktigt härlig för mig arbetsmässigt. Jobbar bara tre dagar och det känns skönt. Idag har jag varit och fixat håret, så nu är färgen uppfräschad och alla slitna toppar är borta.
Imorgon så ska jag stiga upp redan klockan 7, trots att jag är ledig. Har tvättid mellan 7 - 12, sedan så har jag planerat att STORstäda lägenheten (det är så kaosigt och stökigt här hemma just nu). Och så kommer äntligen mina balkongmöbler att levereras imorgon, så ska fixa ute på balkongen också.
Vi får höras mer imorgon, pusshej!
ego pics | | 3 kommentarer |

Onsdag

 
Okej, i det här inlägget så kommer jag låta som en shopaholic, men det är jag inte haha.
Tidigare i veckan så fick jag hem ett paket med grejerna som ni ser på bild. En axelremsväska och ett par sneakers. Var i behov av både nya skor och en liten väska, så dessa kommer användas flitigt i sommar.
Sedan så fick jag ett sms när jag var på jobbet att min nya telefon har kommit, äntligen! Jag lämnar nu iphone och testar på Samsung. Är hittills så himla nöjd!
Oooch så har jag köpt lite nya möbler idag. Blev balkongmöbler, längtar tills dom kommer så jag kan göra det fint där.
Som sagt, mycket shopping på senaste tiden men det har bara varit saker som jag behöver, så jag är nöjd!
 
Sitter just nu i soffan och håller på att somna, så jag tänkte faktiskt göra mig redo för sängen nu och göra en tidig kväll. Blir bra de. pusshej!
vardagligt | | 6 kommentarer |
Upp